Πώς μπορώ να σωθεί; Μέρος δεύτερο


English to Greek translation

Πώς μπορώ να σωθεί; Μέρος δεύτερο

Ας ξεκινήσουμε με τη λήψη μια στιγμή για να εξετάσει μερικές βασικές ερωτήσεις. Πάρτε μια στιγμή σε κάθε ερώτηση και να εξετάσουν προσεκτικά αυτό που προσωπικά πιστεύω.

1. Έχετε κάποιο είδος πνευματικής πίστη;

2. Για εσάς, ο οποίος είναι ο Ιησούς Χριστός;

3. Πιστεύετε ότι υπάρχει ένα μέρος όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν όταν πεθαίνουν;

4. Αν πεθάνει τώρα, πού θα πας; Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί σε σας;

5. Αν αυτό που πιστεύετε δεν ήταν αλήθεια, θα θέλετε να το ξέρετε;

Τι θα κάνετε αν χάσετε την πιο απίστευτη ευκαιρία στη ζωή σας, διότι δεν έχετε τις σωστές πληροφορίες; Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν αυτό που πιστεύουν ότι επειδή αυτό είναι ακριβώς αυτό που πάντα πίστευε! Είναι αυτά που διδάχτηκαν μεγαλώνουν, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν το χρόνο να επιβεβαιώσει ότι αυτό που πιστεύουν ότι είναι αλήθεια! Ποτέ δεν αποδεικνύουν πνευματικές πεποιθήσεις τους! Παρακαλούμε να εξετάσει προσεκτικά ό, τι νομίζετε ότι είναι αλήθεια υπό το πρίσμα του τι είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, ο γραπτός λόγος του Θεού. (Όλα τα αποσπάσματα από την Αγία Γραφή είναι το γαλάζιο που ακολουθεί.)

Διαβάστε αυτό το στίχο από Scripture δυνατά και ακούστε προσεκτικά ό, τι ακούτε.

“Γιατί όλοι αμάρτησαν και στερούνται τη δόξα του Θεού.”

(Ρωμαίους 3:23)

Τι σημαίνει αυτός ο στίχος να σας πω; Σκεφτείτε το για μια στιγμή ……..

Έχετε ποτέ αγαπήσει το Θεό με όλη σας την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό; Ο Θεός μας εντολές, στο Κατά Ματθαίον 22:37, για να γίνει αυτό. Αν δεν ….. αυτό είναι τι είναι αμαρτία! Αν δεν αγαπούν τον Θεό, και τον πλησίον μας, όπως Εκείνος εντολές, είμαστε παραβαίνοντας το νόμο Του. Ο Θεός μας λέει με σαφήνεια τι είναι αμαρτία.

«Αμαρτία είναι η παράβαση του νόμου”.

(Ιωάννης 3:4)

Συνεπώς, κάθε πρόσωπο που έχει ζήσει ποτέ είναι αμαρτωλός! Οποιαδήποτε αμαρτία μας χωρίζει από το Θεό. Αυτή η μικρή ψέμα σου είπε το αφεντικό σας, όταν ήταν αργά για την εργασία την περασμένη εβδομάδα; Ότι επιπλέον λίγο φανταστικά έκπτωση που πήρατε σε σας τους φόρους; Αυτό εύρωστος σκέψη που είχατε όταν είδε τη γυναίκα τους γείτονές σας στο μπικίνι; Οι θυμωμένοι κατάρες που φώναξε στον οδηγό που σας διέκοψα; Δεν έχει σημασία πόσο μικρό μπορεί να φαίνεται σε σας, στα μάτια του Θεού ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παράβαση του νόμου της αγάπης, είναι αμαρτία. Παίρνει μόνο ένα, μικρό, unrepented της αμαρτίας για να σας στείλει στην κόλαση όταν πεθάνει. Γιατί;

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κερδίσουν κάτι για τις αμαρτίες σας; Ναι, θα πρέπει να καταβληθεί από τον Θεό για την αμαρτία σου. Ξέρετε τι παίρνετε; Κοιτάξτε Ρωμαίους 6:23 και πάλι, διαβάστε αυτό το στίχο δυνατά στον εαυτό σας.

«Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος, αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή εν Χριστώ Ιησού τον Κύριό μας.”

Τι σημαίνει αυτός ο στίχος να σας πω; Σκεφτείτε τι κερδίζετε για τις αμαρτίες σου για μια στιγμή …..

Ο μισθός της αμαρτίας σας είναι θάνατος, μόνιμη και πλήρη διαχωρισμό από τον Θεό, ο οποίος εξ ορισμού είναι η ζωή. Στο θάνατο θα κερδίσετε την αιώνια καταδίκη στην κόλαση για τις αμαρτίες που έχουν διαπράξει. Η ζωή σας είναι πάνω! Αλλά μάθατε τα καλά νέα στο δεύτερο μέρος του αυτό το στίχο;

“Αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή”

Αυτό είναι μεγάλη είδηση! Υπάρχει ένας τρόπος για να συγχωρεθεί. Υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγετε τη λήψη της ποινής των αμαρτιών σας. Υπάρχει ένας τρόπος για να ζήσετε για πάντα στη Βασιλεία των Ουρανών.

Πώς το κάνετε αυτό; Πώς να γνωρίσετε τον Θεό Πατέρα και να λάβετε το δώρο Του της αιώνιας ζωής; Διαβάστε αυτό το στίχο δυνατά και ακούστε την απλή απάντηση δίνει ο Ιησούς για το δρόμο προς την αιώνια ζωή.

“Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα ειμή δι ‘εμού».

(Ιωάννης 14:6)

Τι λέει αυτό για σένα; Και πάλι, ότι αυτό που είπε ο Ιησούς για μια στιγμή …..

Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Η Βίβλος μας λέει ότι πρέπει να μετανοούμε για τις αμαρτίες σας, η οποία είναι μια εγκάρδια, βαθιά, η ζωή αλλάζει θλίψη για όλα αυτά που έχετε κάνει λάθος σε όλη τη ζωή σας. Είναι μια πλήρης στροφή 180 της ζωής σας, τώρα κάνει αυτό που λέει ο Θεός δεν το θέμα αυτό. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να ζητήσετε σωτήρας σας για να έρθει στην καρδιά σου και να συγχωρήσει και εις εσάς από όλες τις αμαρτίες σας. Σας παρακαλώ, μην νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε τα πράγματα δεξιά στη ζωή σας, πριν να μπορεί να δεχτεί τον Ιησού και τα δώρα Του. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται αυτό τον τρόπο, αλλά αυτό δεν είναι τι λέει ο Θεός! Και πάλι, διαβάστε αυτές τις επόμενες στίχους δυνατά.

«Ο Θεός έδειξε την αγάπη Του για μας, γιατί ενώ ήμασταν ακόμα αμαρτωλοί, ο Χριστός πέθανε για μας.”

(Ρωμαίους 5:8)

Τι λέει αυτό για σένα; Ποιος έκανε ο Χριστός πεθαίνει για;

»Και πέθανε για όλους, ότι αυτοί που ζουν θα πρέπει να ζήσουν πλέον για τους εαυτούς τους, αλλά για εκείνον που πέθανε γι ‘αυτούς και αναστήθηκε».

(2 Κορινθίους 5:15)

Μια μέρα, ο Σατανάς και ο Ιησούς ήταν με μια συνομιλία. Ο Σατανάς μόλις είχε βγει από τον Κήπο της Εδέμ, και ήταν gloating και επαίρεται. “Ναι, κύριε, εγώ που αλιεύονται μόνο τον κόσμο γεμάτο από ανθρώπους εκεί κάτω. Set μου μια παγίδα και να χρησιμοποιηθεί δόλωμα ήξερα ότι δεν μπορούσα να αντισταθώ. Got ’em όλα!”

«Τι πρόκειται να κάνετε με αυτούς;” Ο Ιησούς ρώτησε.

Ο Σατανάς απάντησε, “Ω, είμαι θα έχει τη διασκέδαση! Είμαι θα τους διδάξουμε πώς να παντρεύονται και χωρίζουν, ο ένας τον άλλο, πώς να το μίσος και την κατάχρηση ένας τον άλλο, πώς να πίνουν και καπνίζουν και κατάρα. Είμαι θα τους διδάξουμε πώς να εφεύρουν όπλα και βόμβες και σκοτώνουν ο ένας τον άλλο. Είμαι πραγματικά gonna έχει τη διασκέδαση! ”

“Και τι θα κάνετε όταν έχετε κάνει μαζί τους;” Ο Ιησούς ρώτησε.

“Ω, θα σκοτώσω em», «Σατανά αγριοκοίταξε περήφανα.

«Πόσα θέλετε για αυτούς;” Ο Ιησούς ρώτησε.

“Ω, δεν θέλετε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι κανένα αγαθό. Γιατί, θα τους πάρει και θα σας μισούν απλά. Θα φτύνουν επάνω σας, κατάρα σας και να σας σκοτώσει!! Μπορείτε don” t θέλουν αυτοί οι άνθρωποι!! ”

“Πόσα;” Ζήτησε και πάλι.

Ο Σατανάς κοίταξε τον Ιησού και έγραψε σαρκαστικά, «Όλα τα δάκρυά σου, το αίμα σας ….. πολύ τη ζωή σας.”

Ο Ιησούς είπε, «DONE!” Στη συνέχεια, πλήρωσε το τίμημα.

Η Αγία Γραφή στην Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο καλύτερος φίλος σας, είναι επίσης ο Σωτήρας σας! Πέθανε για ΣΑΣ! Αυτός είναι ο τρόπος για να έχετε μια προσωπική σχέση με το απίστευτο Θεός που δημιουργήσατε. Αυτός είναι ο τρόπος σας στην αιώνια ζωή στη Βασιλεία του Θεού. Προηγούμενες αμαρτίες σας δεν σας χωρίσει από το Θεό, τη στιγμή που θα έχουν αποδεχθεί θυσία του. Χάρη Του, την αγάπη και το έλεος είναι αρκετή για να καλύψει οτιδήποτε έχετε κάνει ποτέ … ΤΙΠΟΤΑ! Ο Ιησούς είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για την αιώνια ζωή με το Θεό. Είναι ο μόνος τρόπος να φτάσουμε στην αιώνια ζωή. Σωτηρία σας μπορεί να έρθει μόνο μέσω του Ιησού Χριστού!

“Γιατί, πράγματι, με παροχή χάρης έχετε σωθεί, μέσω της πίστης – και αυτό δεν είναι από σας, είναι το δώρο του Θεού – όχι με τα έργα, έτσι ώστε κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί.”

(Εφεσίους 2:8-9)

Πρόκειται για τη χάρη του Θεού που σας επιτρέπει να έρθει σ ‘Αυτόν. Δικές σας προσπάθειες να ξεπεράσει τις αμαρτίες σου δεν θα σε σώσει. Δεν μπορείτε να κερδίσουν τη σωτηρία και την αιώνια ζωή κάνοντας καλά έργα. Είναι ένα δώρο από τον Θεό που δεν μπορείτε να κερδίσετε δεν έχει σημασία τι θα κάνεις.

Αμαρτίες σας πρέπει να πληρωθούν. Δώρο του Θεού προς εσάς είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος πλήρωσε το χρέος για σας, έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει για πάντα μαζί Του. Εδώ είναι που ο Θεός σας λέει να κάνουμε τώρα.

“Αν ομολογήσεις με το στόμα σας,” Ο Ιησούς είναι ο Κύριος, “και στην καρδιά σου πιστέψεις ότι ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα σωθείς. Για αυτό είναι με την καρδιά σας ότι πιστεύουν και είναι δικαιολογημένες, και είναι με σας στόμα σας ομολογήσω ότι και αποθηκεύονται. “

About brakeman1

Using every tool reaching out to those who seek the shinning light Jesus Christ gives to those who have faith. Keeping uninformed aware of bable with truth and meaning
This entry was posted in Discipleship. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s