Γιατί ο Ιησούς;


Γιατί ο Ιησούς;

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα ο καθένας μπορεί να ζητάει βοήθεια. Μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας με έναν τρόπο που έχετε ποτέ φανταστεί πιθανώς. Εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να βεβαιώσουν ότι αυτή την αλήθεια. Εξετάστε αυτήν την ερώτηση. Ποιος είναι ο Ιησούς και γιατί τον χρειαζόμαστε;

Ξεχάστε για πάντα την στιγμή που θα μπορεί ποτέ να έχουν ακούσει για τον Ιησού. Ξεχάστε για Αυτόν είναι ο Υιός του Θεού. Ξεχάστε για Αυτόν που σωτήρας σας και να πεθαίνουν για τις αμαρτίες σας. Ξεχάστε για Αυτόν που σας προσφέρει τη σωτηρία και την αιώνια ζωή. Ξεχάστε για Αυτόν σας θεραπεία από ασθένειες σας. Ξεχάστε για Αυτόν που σας προσφέρει μια άφθονη, ευτυχισμένη ζωή, απαλλαγμένο από ανησυχία. Προς το παρόν ξεχάστε όλα Διατάγματος πιο βασικό ερώτημα για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αυτό; Ποιος είναι ο Ιησούς; Λοιπόν, για αυτήν την απάντηση θα πρέπει να στραφούν προς τη μόνη έγκυρη πηγή στον κόσμο, η Αγία Γραφή. Οι Γραφές μας λένε πολλά για τον Ιησού και ποιος είναι σε μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε αυτό το εμπνευσμένο βίντεο, ένα ισχυρό κήρυγμα κήρυξε από αναθ. SM Lockeridge, ο οποίος χρησιμοποιείται για να πάστορα σε μια εκκλησία στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο και μερικά χρόνια ago.Jesus είναι όλα αυτά και πολλά άλλα! Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι αλήθεια. Άλλοι δεν πιστεύουν. Ίσως είστε ένας από αυτούς. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε έχετε κάποιες σημαντικές ερωτήσεις που εξετάζουν. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε, ή δεν μπορεί να σχετίζονται με τον Ιησού. Πραγματικά δεν ξέρω τον Ιησού. Αν αυτό που πιστεύετε δεν είναι αλήθεια, θα θέλετε να το ξέρετε; Αν ξέρει ο Ιησούς μπορεί να κάνει μια θετική διαφορά στη ζωή σας θα θέλετε να μάθετε πώς; Ποιος είναι ο Ιησούς και γιατί μπορεί ο ίδιος να κάνει τη διαφορά στη ζωή μου; Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον Ιησού. Υπάρχουν πολλές αρνητικές περισπασμούς στη ζωή μας. Ίσως η ζωή σας είναι τόσο γεμάτη ανησυχία, πόνο, ταλαιπωρία και τα προβλήματα τώρα που δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να γυρίσει. Ίσως να είναι γεμάτη με τη μοναξιά, την αμφιβολία, ή άγχος, ή να βασανίζεται με κάποια ασθένεια ή ασθένεια. Ίσως ψάχνετε για απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα της ζωής και απλά δεν μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις. Ίσως είναι απλά κάποιος που δεν έχει ποτέ ακούσει ακόμα και για τον Ιησού μέχρι today.Why Ιησού; Λοιπόν, ας εξετάσει σε αυτό το άρθρο ποιος είναι ο Ιησούς στο πιο βασικό επίπεδο. Αν θέλετε να μάθετε πώς ο Ιησούς μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σας, ξεκινήστε από εδώ και στη συνέχεια ακολουθήστε το σύνδεσμο στο τέλος για να μάθετε ακριβώς πώς μπορεί να σας σώσει για όλη την αιωνιότητα.

Τι είναι ένα πράγμα που ο καθένας μπορεί να σχετίζονται με δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ή τι είναι ο πολιτισμός που ζούμε, ή ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας είναι; Ανεξάρτητα από τις δοκιμές, τις δυσκολίες και τα προβλήματά σας μπορούν τώρα να βιώνουν, ανεξάρτητα από τις αμφιβολίες και το άγχος, ανεξάρτητα από τη μοναξιά, τον πόνο, και οδύνη, ο καθένας αντιλαμβάνεται και εκτιμά την αξία της φιλίας.

Σχεδόν ο καθένας είχε ένα καλύτερο φίλο κάποια στιγμή στη ζωή τους. Το συμπαθητικό πράγμα για αυτούς είναι ότι νοιάζομαι για σένα άνευ όρων. Ωστόσο, τόσο καλό όσο τα προηγούμενα φιλίες σας έχουν, δεν ήταν τέλεια. Αυτό είναι διαφορετικό! Μπορεί να μην το ξέρει τώρα, αλλά ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ είναι ήδη ένα μέρος της ζωής σας!

Ποιος είναι ο Ιησούς; Αυτός είναι ο φίλος σας, ο Σωτήρας σας, Κουβέρτα σας, και ο Πάροχος σας! Δεν θα απαιτεί τίποτα από εσάς σε αντάλλαγμα για τη φιλία του. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο για να επικοινωνήσει μαζί του. Δεν υπάρχουν καθορισμένες προσευχές ή τελετουργίες που πρέπει να πάτε μέσω για να μιλήσει μαζί του. Αυτός θα είναι πάντα εκεί για σας, 24 ώρες την ημέρα, κάθε φορά που τον χρειάζεται. Θα έχετε την αμέριστη προσοχή του ανά πάσα στιγμή. Δεν έχει σημασία τι έχετε να του πω, ανεξάρτητα από το πόσο κακό θα μπορούσε να είναι, δεν θα σας κρίνουμε ή καταδικάζουμε σας. Θα ακούσει υπομονετικά σε όλα όσα είναι στην καρδιά σας. Θα σας άνεση στην ώρα της ανάγκης. Εκείνος θα σας δώσει την ειρήνη σε περιόδους δίκη. Θα γεμίσει την καρδιά σας όταν είναι λυπημένοι. Θα συγχωρήσει τίποτα που έχετε κάνει. Αυτός θα θεραπεύσει το πνεύμα σας όταν είστε ταραγμένη. Θα σας αγαπούν άνευ όρων!

Δεν χρειάζεται να περάσει από τη ζωή αίσθηση άδειο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε συνεχώς για τα πάντα. Δεν χρειάζεται να είναι δυσαρεστημένοι. Δεν χρειάζεται να είναι μόνος. Δεν χρειάζεται να νιώθουν ότι δεν τους αγαπάτε. Τώρα έχετε κάποιον που νοιάζεται για σένα περισσότερο από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ imagine.Remember τι ειπώθηκε στην πρώτη παράγραφο για να ξεχάσουμε όλα αυτά που πιστεύουν οι Χριστιανοί για τον Ιησού Χριστό; Από μόνες τους δεν σημαίνουν πολλά για τους περισσότερους ανθρώπους, όμως, στο πλαίσιο της πιο τέλεια φιλία που θα έχει ποτέ ξαφνικά αναλάβει νέα έννοια.

Γιατί λοιπόν ο Ιησούς; Φανταστείτε έναν φίλο που είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για σας, έτσι ώστε να μπορεί να ζήσει για πάντα σε μια τέλεια παράδεισο. Φανταστείτε κάποιον που είναι πρόθυμος να σας δώσει την αιώνια ζωή, μόνο και μόνο επειδή σας αγαπάει. Γιατί ο Ιησούς; Φανταστείτε έναν αδερφό που μπορεί να θεραπεύσει μια ασθένεια που έχετε, και ο οποίος θα μεταφέρει όλες τις ανησυχίες σας και τους φόβους σας για σας. Γιατί ο Ιησούς; Φανταστείτε κάποιον που απλά τυχαίνει να έχει το Θεό του όλο το σύμπαν ως Πατέρα του, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν αναφορά αυτή η παντοδύναμη αυτά για λογαριασμό σας όποτε το ζητήσετε. Καλά, δεν χρειάζεται να το φανταστώ πια. Έχετε όλα αυτά τώρα!

«… Υπάρχει ένας φίλος που κολλά κλεισίματος από έναν αδελφό.”

(Παροιμίες 18:24)

Δεν χρειάζεται να περιμένετε για τον Ιησού να κάνει πολλά από αυτά τα πράγματα για σας, επειδή Έχει ήδη. Έχει ήδη πεθάνει για σας. Ποιος είναι ο Ιησούς; Αυτός είναι ο Σωτήρας σου! Έχει ήδη προσφέρει τη σωτηρία σας. Έχει ήδη προσφέρει την αιώνια ζωή. Είναι έτοιμη και πρόθυμη να κάνει ακόμα περισσότερα για σας, αν θα τον αφήσει. Θέλει να μεταφέρει βάρη σας. Θέλει να του δώσει τις ανησυχίες σας και τους φόβους σας. Θέλει να σας δώσει μια άφθονη, ευτυχισμένη ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε ένα πράγμα. Πρέπει να είσαι πρόθυμος να τον δεχτεί και όλα όσα σας προσφέρει. Τα δώρα του είναι όλα δωρεάν, αλλά θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και να είναι πρόθυμοι να τους δεχτούν.

Γιατί λοιπόν ο Ιησούς; Μπορείτε δεν ήρθε σε αυτή την ιστοσελίδα κατά λάθος. Ο Θεός σας αγαπά και θέλει να έχει προσωπική σχέση μαζί Του. Αυτός σας έφερε εδώ! Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν σκεφτεί πραγματικά για τον Θεό ή υπέροχα δώρα Του. Οι άνθρωποι είναι τόσο απασχολημένοι με τις καθημερινές δραστηριότητές τους ώστε να μην σκεφτείτε ακόμη και για τα πιο βασικά πνευματικά θέματα της ζωής, πόσο μάλλον να σκεφτούμε τι πρόκειται να τους συμβεί μετά το θάνατό τους. Εσύ τι λες;

Έχετε κάποιο είδος πνευματικής πίστη;
Πιστεύετε ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωής;
Αν πεθάνει τώρα ξέρετε πού θα πάτε;
Αν αυτό που πιστεύετε δεν ήταν αλήθεια, θα θέλετε να το ξέρετε;

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το πώς να έχουν αυτό το υπέροχο φιλία με τον Ιησού, και ανακαλύψτε πώς μπορεί να σώσει τη ζωή σας για όλη την αιωνιότητα, μεταβείτε στην επόμενη σελίδα … “Πώς μπορώ να σωθεί;”

About brakeman1

Using every tool reaching out to those who seek the shinning light Jesus Christ gives to those who have faith. Keeping uninformed aware of bable with truth and meaning
This entry was posted in Discipleship. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s