Η Χαρά του ήσυχη τη συνείδησή


English to Greek translation

Η Χαρά του ήσυχη τη συνείδησή

Η δόξα του ένας καλός άνθρωπος είναι η μαρτυρία μιας καλής συνείδησης. Ως εκ τούτου, διατηρεί συνείδησή σου καλό και θα απολαμβάνετε πάντα την ευτυχία, για μια καλή συνείδηση ​​μπορεί να φέρει πολλά και μπορεί να φέρει χαρά ακόμα και εν μέσω της αντιξοότητες. Αλλά ένα κακό συνείδηση ​​είναι πάντα ανήσυχη και φοβισμένη.

Γλυκό πρέπει να ξεκουραστούμε αν η καρδιά σας δεν σας κατηγορώ.

Να μην χαίρεται αν δεν τα έχουν πάει καλά. Αμαρτωλοί εμπειρία ποτέ αληθινή εσωτερική χαρά και ειρήνη, για την «δεν υπάρχει ειρήνη στο κακό», λέει ο Lord.1111 Ισά. 48:22. Ακόμα κι αν λένε: «Βρισκόμαστε σε ειρήνη, όχι το κακό , μας συμβαίνουν και κανείς δεν τολμά να μας πληγώνουν,” δεν τους πιστεύουν? Για την οργή του Θεού θα προκύψουν γρήγορα, και τις πράξεις τους θα οδηγηθούν σε μηδέν και τους σκέψεις θα χαθεί.

Προς δόξα στις αντιξοότητες, δεν είναι δύσκολο για τον άνθρωπο που αγαπά, γι ‘αυτό είναι η δόξα στο σταυρό του Κυρίου. Αλλά η δόξα που λήφθηκε ή καταβλήθηκε από τους άνδρες είναι βραχύβια, και η δόξα του κόσμου είναι πάντα companioned από θλίψη. Η δόξα του καλού, ωστόσο, είναι στη συνείδησή τους και όχι στα χείλη των ανθρώπων, για τη χαρά της μόλις είναι από τον Θεό και στον Θεό, και χαρά τους βασίζεται στην αλήθεια.

Ο άνθρωπος που αποζητά την αλήθεια, αιώνια δόξα δεν νοιάζεται για το εν λόγω χρονικό διάστημα? Και αυτός που προσπαθεί περνώντας φήμη ή δεν στην καρδιά του το απεχθάνονται, αναμφίβολα νοιάζεται ελάχιστα για τη δόξα του ουρανού.

Αυτός που τα μυαλά ούτε έπαινο ούτε κατηγορώ διαθέτει μεγάλη γαλήνη της καρδιάς και, αν η συνείδησή του είναι καλός, θα μπορούν εύκολα ευχαριστημένος και σε ειρήνη.

Ο έπαινος δεν προσθέτει τίποτα στην αγιότητα σας και δεν φταίει πάρουν τίποτα από αυτό. Είστε αυτό που είναι, και δεν μπορείτε να πούμε ότι είναι καλύτερα από ό, τι είναι στα μάτια του Θεού. Αν θεωρείτε καλά τι είσαι μέσα, δεν θα με νοιάζει τι οι άνδρες λένε για σένα. Φαίνονται να εμφανίσεις αλλά ο Θεός βλέπει την καρδιά. Θεωρούν την πράξη, αλλά ο Θεός ζυγίζει το κίνητρο.

Είναι χαρακτηριστικό ενός ταπεινού ψυχή πάντα να κάνει καλό και να σκεφτούμε λίγο τον εαυτό της. Είναι ένα σημάδι της μεγάλης καθαρότητας και βαθιά πίστη για να αναζητήσουν παρηγοριά δεν 64 το δημιούργησε τα πράγματα. Ο άνθρωπος που επιθυμεί, δεν δικαιολογείται από την χωρίς ανέθεσε ο ίδιος ξεκάθαρα στον Θεό: «Για να μην αυτός που commendeth ίδιος είναι εγκεκριμένη», λέει ο Απόστολος Παύλος, «αλλά αυτός τον οποίο θεός.” 1212 Κορ. 2. 10:18.

Για να περπατήσετε με το Θεό interiorly, να είναι ελεύθεροι από κάθε εξωτερική αγάπη-αυτή είναι η κατάσταση του καθεστώτος της ενεργητικής ανθρώπου.

About brakeman1

Using every tool reaching out to those who seek the shinning light Jesus Christ gives to those who have faith. Keeping uninformed aware of bable with truth and meaning
This entry was posted in Discipleship. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s